Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mediavakwerk

 

Mediavakwerk

 

DBRS is een full service mediabureau. Wij verzorgen voor zowel bureaus als adverteerders het gehele mediatraject. Daaronder verstaan wij:

 

Mediastrategie & Planning

De mediastrategie houdt in dat we een mediaplan opstellen. In dit plan worden onderbouwde keuzes gemaakt voor de in te zetten mediumtypes en de te behalen doelen op lange en korte termijn. Uit dit mediaplan vloeit de mediaplanning voort. Voor ieder mediumtype wordt in de planning een selectie gemaakt voor mediatitels, bijvoorbeeld: titels en zenders.

 

Media Inkoop

DBRS volgt de ontwikkelingen binnen de media en vertaalt deze in praktische en creatieve inkoopmogelijkheden. Wij zijn in staat om meer te doen voor minder. Door jarenlange ervaring, een gemotiveerd team en goede relaties halen wij meer rendement uit de media-inkoop.
DBRS onderhoudt goede relaties met de verschillende media-exploitanten. Dit heeft geresulteerd in een diepgaande kennis van de media. Goede contacten leiden ook tot een lange termijn relatie waarbinnen DBRS ten behoeve van de cliënten inkoopvoordelen boekt.

 

Media Executie

Executie bestaat uit:
-prijsopgave
-mediacontractbeheer
-reserveren plaatsingen
-materiaalspecificaties
-controle facturen uitgevers/exploitanten
-betaling facturen uitgevers/exploitanten
-controle bewijsnummers
-facturatie
-financiering (standaard betaaltermijn 30 dagen)